Uncategorized

Reactie van iemand die een Vortex Healing ontving

Zo dankbaar voor jouw VortexHealing, Vincent Houdijk! 🍀🎁 3 Maanden lang werd ik geteisterd door een slijmbeursontsteking in mijn rechterheup en pijnlijke zwelling in mijn heupgewricht. Fysio-oefeningen brachten nauwelijks verlichting of verbetering, jouw Vortexhealing wel. En hoe! Tijdens de healing voelde ik de zwelling slinken, na 6 uur was ‘ie weg. Binnen 2 dagen kon ik weer goed lopen, binnen een week was ik zonder pijn. Nu, maanden later, nog steeds vitaal. Once again: thank youoouuoouuu Vincent, vanuit de binnenkant van mijn hart! 💞🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: