Uncategorized

Recensie door een cliënt die Vortex Healing ontving

Toen ik twee jaar terug contact opnam met Vincent Houdijk was ik helemaal nog niet bekend met Vortex Healings. Sinds vijf jaar terug kamp ik met burn out klachten of de overblijfselen daarvan. Het feit was dat alles wat ik had geprobeerd wel werkte, maar het meeste maar tijdelijk. Er bleef gewoon een bepaalde onrust en chaos in mij, die ik maar lastig (of niet) opgelost kreeg.


Tijd dus voor wat anders!


En ik volgde Vincent Houdijk en zijn Vortex Healings pagina al een tijdje via Facebook en wat ik daar las sprak me erg aan. Bij de eerste healing (op afstand) was alles totaal nieuw voor me. Wat me vooral zo ontzettend bijgebleven is, is de rust die ik daarna had.
Normaal had ik een hoofd dat propvol zat en ik had altijd vanalles te vertellen en te denken. Nu kwam ik na de behandeling beneden en ik kon nergens meer opkomen. Mijn man vroeg iets; iets waar ik me normaal druk over zou kunnen maken, maar het gleed gewoon langs me heen. Er kwamen geen woorden of ingewikkelde gedachtes. Heerlijk!!! Dat gun ik iedereen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: