Op deze pagina staan enkele bijzondere Healing verhalen van personen die van mij een (of meerdere) Vortex Healing(s) hebben gekregen.

Healing Story 1:
Ik gaf een behandeling aan iemand met een ernstige huiduitslag (langer dan 5 weken) zonder dat deze persoon het wist. (Deze persoon stond heel dicht bij me, dus ik wist dat het goed zou zijn om een ​​healing te doen). Later die ochtend vroeg ik hoe hij zich voelde en het antwoord was: als het zo blijft, zou dat geweldig zijn. De volgende dag ging hij naar een afspraak in het ziekenhuis om de uitslag te onderzoeken en vreemd genoeg kon de dokter geen enkel spoor van een huidprobleem meer vinden. De uitslag was sindsdien verdwenen.

Healing Story 2:
Ik gaf een behandeling aan iemand met hartproblemen (nachtrust, hartkloppingen, paniek enz.). Tijdens de genezing voelde ik het ongemak en de spanning van de kwestie en bleef helende energie naar die kwestie sturen totdat de spanning losbarstte (zoals een ballon) en werd geopend met veel lucht / zuurstof.
Tijdens de spanning werd de ‘patiënt’ ongelooflijk boos / boos en wilde iemand slecht slaan! Toen de spanning vrijkwam, kwam er een grote schaterlach uit ons beiden en konden we niet stoppen met lachen gedurende ongeveer 10 minuten. Daarna was het belangrijkste probleem opgelost en vervaagden fysieke problemen.

Healing Story 3:
Ik heb een vriendin behandeld die een slechte infectie had in haar rechterheup (slijmvliesontsteking) die haar meer dan drie maanden dwarszat. Ik bood haar aan om haar te helpen, gewoon om te proberen of ik de infectie kon vrijgeven. (Ik heb geleerd om infecties, virussen tijdens mijn cursussen te behandelen). Ik besteed ongeveer 1 uur aan het verbranden van de infectie van haar lichaam en sprak haar later die dag aan.
Ze had een lange autorit na mijn genezing en zou normaal gesproken niet lang kunnen zitten vanwege de pijn die de infectie heeft veroorzaakt. Na aankomst op haar locatie liep ze de auto uit en was helemaal verbouwereerd dat ze onmiddellijk normaal liep zonder enige pijn.

Healing Story 4:
Ik heb een van mijn muzikantenvrienden behandeld vlak voordat we met zijn band begonnen te toeren. Hij ving een ernstige griep 2 dagen voorafgaand aan onze 10 daagse tour dus ik voelde dat ik hem moest helpen. Na hem te hebben behandeld vroeg ik hem (dag 1 van de tour) hoe hij zich voelde. Hij antwoordde dat de griep niet weg was, maar hij voelde dat het veel rustiger was. De volgende dag was hij in een verbazingwekkende fysieke conditie en was de griep verdwenen. (behandelingen voor virussen en infecties kunnen tot 48 uur duren voordat ze vrijkomen. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om het virus te verbranden).

Healing Story 5:
Ik heb iemand behandeld die op ongeveer 1500 kilometer afstand zat en een slechte been had. De bloedcirculatie had problemen in / rond het been en het werd gekneusd. Ik behandelde het probleem een ​​keer en was in staat om de bloedcirculatie weer op gang te krijgen en de blokkades in het been op te heffen en te laten ontsnappen.

Healing Story 6:
Ik heb een klein kind behandeld dat een langdurig probleem had. 1,5 jaar duizeligheid in combinatie met hoofdpijn. Veel behandelingen en onderzoeken werden gedaan door artsen, maar niets vond dat hem hielp.
Na ongeveer 2,5 uur van behandelingen (uit en aan tijdens 1 weekend, tussen mijn reguliere werk) vroeg ik hoe hij zich voelde.
De reactie was uiteindelijk 0 vanaf een schaal van 0-10. Dit was een score die nooit eerder werd bereikt en de jongen spendeert 1 week volledig vrij van problemen. Zelfs zijn leraren op school merkten het duidelijk op en ik werd later gecontacteerd door een van de leraren om mij ook te behandelen. Na de eerste probleemloze week kwam er weer duizeligheid en ik gaf hem een ​​nieuwe behandeling. Dat was vorige week, dus ik weet niet hoe ver we zijn met betrekking tot de totale verwijdering van de kwestie (s) tot nu toe.
(Opmerking: ik heb dit kind nooit ontmoet en hem op afstand een genezingsproces gegeven. Alles is gebaseerd op energie (frequenties), dus afstand is niet relevant. De genezingen werken overal ter wereld vanaf elke locatie.