Vortex Healings Vincent Houdijk – Hoe het begon

VortexHealing® heeft mijn leven wonderbaarlijk veranderd nadat ik er, bij toeval tijdens een bezoek aan Amma voor het eerst mee in aanraking kwam. Het bracht mij zoveel moois doordat vele blokkades opgeheven werden en ik steeds meer bewustzijn kreeg. Hieronder kun je lezen hoe ik in aanraking kwam met VortexHealing®.

Sinds 2005 bezoek ik jaarlijks Amma wanneer zij in Nederland is. In 2010 heb ik daar een massage ‘gekocht’ (het geld voor de massage gaat naar het goede doel van Amma (Embracing The World) en ik ontmoette daardoor Kristina Mayer die mij na deze massage haar visitekaartje gaf. Na 2 maanden ben ik voor het eerst bij haar langs gegaan voor een Vortex Healing en hierna volgenden er nog zo’n 25 á 30 in een tijdsbestek van zo’n 2 jaar.
Vanaf de eerste behandeling ervoer ik hele bijzondere dingen zowel tijdens- als na de healings. Ik kreeg voornamelijk lichamelijke reacties (huilen, lachen, gapen, heel diep weg zakken in je bed, mond die volledig ontspannen 5 minuten open blijft staan etc.) tijdens de behandelingen en de periode na een behandeling werd er gaandeweg enorm gereflecteerd op het onderwerp wat op dat moment aan de orde was tijdens mijn healings. Er viel tijdens- en na mijn behandelingen telkens iets van me af, alsof ik een grote last kwijt was. Ik had daardoor letterlijk meer lucht en kon daardoor meer en vooral dieper en vrijer ademen.

Uiteindelijk heb ik in 2013 de keus gemaakt om de basiscursus VortexHealing® te volgen en dit resulteerde in nog meer cursussen, omdat ik veel bewuster van mijzelf werd en ik merkte dat ik daarin ook anderen kon helpen en ook graag wilde helpen. Iedere vervolgcursus bracht mij letterlijk meer tools en mogelijkheden om te behandelen. Waar ik bijvoorbeeld in de basiscursus 40 minuten voor een bepaalde techniek nodig had, heb ik nu nog op Omega Level nog maar 5 minuten nodig voor diezelfde techniek.

Sinds 2013 geef ik healings aan mezelf en anderen en dat is en blijft een enorm boeiend leerproces voor mij. Ieder persoon is anders en daarmee ook ieder systeem dat behandeld wordt. Ook de reactie van en door degene die behandeld wordt zal altijd anders zijn. Dit zorgt ervoor dat ik altijd genoeg tijd neem om met mijn cliënten te praten, zodat echt helder is waar de blokkades zitten. Bij de ene persoon is een probleem na 1 behandeling verdwenen, bij de ander kan dat veel meer zijn, omdat daarin dan bijvoorbeeld veel diepere wortels van de blokkades naar boven komen.


 

Wat kan VortexHealing® voor je betekenen?

Mijn Vortex Healings kunnen je helpen met het loslaten van:

  • Fysieke lichaam; blokkades in het fysieke lichaam, zoals bijvoorbeeld: Infecties, ontstekingen, virussen, (huid)uitslag, diverse vormen van pijn, hartkloppingen, ademhalingsproblemen, geluidstrauma’s etc.
  • Geestelijke lichaam; blokkades in het geestelijke lichaam (emotioneel/mentaal), zoals bijvoorbeeld: slapeloosheid, oververmoeidheid, burnout, piekeren, stress, paniek(aanvallen) etc.

 

Vortex Healings behandelingen door Vincent Houdijk zijn een prachtige manier om beter in je energie en bewustzijn te geraken. Het loslaten van patronen, issues/ blokkades in al je systemen (lichamelijk, geestelijk, energetisch, emotioneel etc.) Het is een bijzondere reis die uiteindelijk zelfs kan leidden tot ‘ontwaken’ (awakening). Uiteindelijk zul je merken dat er meer zgn. ‘Levensadem’ in je systeem komt en je dus letterlijk meer lucht hebt en veel meer adem kunt halen! 

%d bloggers like this: